Διαμερίσματα και Στούντιο Irini στην Τήνο, Λαούτι, Σκυλαντάρι

Το Ξενοδοχείο μας

Στη μαγευτική παραλία Λαούτι-Σκυλαντάρι στην Τήνο, σας περιμένουν τα παραδοσιακά διαμερίσματά μας που απέχουν μόλις 100μ απόσταση από την παραλία με αμμουδιά απ' άκρη ως άκρη. Διαθέτοντας πάρκινγκ και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, είμαστε εκεί όλο το 24ωρο προσφέροντάς σας τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να περάσετε ευχάριστα τις μέρες της διαμονή σας.Διαμονή

Τα διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, air- condition, ανεμιστήρες οροφής, internet, τηλεόραση, καφετιέρα, πιστολάκι για τα μαλλιά, μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα με πέργκολες καλυμμένες για δροσιά και αυλές με θέα σε κήπο με συντριβάνι.

Αυλές και μπαλκόνια, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, διαθέτουν τραπέζια και καρέκλες για την βραδινή σας απόλαυση. Μέσα στον κήπο υπάρχουν και ντουζιέρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ευχάριστο ντουζ.

Υπηρεσίες

Η καθαριότητα του διαμερίσματος γίνεται μετά την τρίτη μέρα διαμονής και σας διευκρινίζουμε ότι οι πετσέτες και τα σεντόνια δίνονται από εμάς όλα πεντακάθαρα και δεν είστε υποχρεωμένοι να φέρετε εσείς. Το συγκρότημα διαθέτει δικό του πάρκινγκ.

Τοποθεσία

Στη μαγευτική παραλία Λαούτι-Σκυλαντάρι στην Τήνο, σας περιμένουν τα νεόκτιστα διαμερίσματα μας που απέχουν 100μ. απόσταση από την παραλία με αμμουδιά απ’ άκρη ως άκρη. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται Μίνι Μάρκετ για τη δική σας εξυπηρέτηση και σ’ όλη την περιοχή γραφικά ταβερνάκια με εξαιρετική κουζίνα.

Ενημέρωση για COVID-19:

Ενημερωθείτε για την πολιτική και για τις ενέργειες του ξενοδοχείου μας αναφορικά
με τα μέτρα που εφαρμόζουμε για τον COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ